PARTYINFO

 

COAL HALL 2024

Datum konání:
19.04.2024 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Trojhalí Karolína
DJs:
1st Main stage: Gregor Tresher (Watergate, DE), Chris Liebing (CLR, DE), Perc Live (Perc Traxx, UK), Sam Paganini (JAM, IT), Orbith & Lucca, Marco Key & Mendoza, Deas (PL)
2nd Coal stage: Siasia (PL), Signate (SK), Jaqullin, Ian Kita a Manish, Van Vega, Mikeshi
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 20:00, vstup: předprodej: www.smsticket.cz

 
 
Největší techno mejdan na severní Moravě již dnes

V prostorách bývalé elektrárny Trojhalí Karolina s kapacitou 3.000 osob pro vás bude připravena našlapaná audiovizuální show, jež proběhne ve spolupráci s Force Production a Beatworx, kteří stojí za nejlepším DnB festivalem na světě Let it Roll. Na akci vystoupí pomyslná špička techno žánru doplněná o to nejlepší z Polska, České republiky i Slovenska! Lineup se navíc podařilo doplnit o dalšího skvělého hosta Dease!

 

Deas je talentovaný polský DJ a producent, který se rychle vypracoval na mezinárodní scéně. Jeho sety jsou často pozváním do světa intenzivního a hypotonického zážitku, který je spojen s energií a vášní pro elektronickou hudbu. S úctou ke kořenům žánru a neustálým hledáním nových zvukových experimentů Deas patří mezi klíčové postavy polské a nyní již i světové techno scény, kde jeho revírem jsou eventy jako Awakenings, Extrema a Audioriver.

Deas


Pokud ještě nemáte své vstupenky neváhejte a rezervujte si své místo včas, lístky mizí jak uhlí z dolů!

FB event

 
Na akci COAL Hall techno znamená všechno Coal Hall 2024 v Ostravě proběhne v půlce dubna

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016