PARTYINFO

 

BALATON SOUND

Datum konání:
03.07.2024 - 06.07.2024
Místo konání:
zahraničí
DJs:
James Hype, Purple Disco Machine, Paul Kalkbrenner, Marshmello, Lost Frequencies, NERVO, Ben Nicky, Will Sparks, Nico Moreno, Switch Disco, Amelie Lens, Adam Beyer, Mathame, FJAAK, Mind Against, Vintage Culture, Miss Monique, Maceo Plex, Sara Landry, Trym, 999999999, Sama Adbulhadi, Laidback Luke, HoneyLuv, Henri Bergmann, Mau P, Alfa Romero, Marino Canal, Estella Boersma, Cassian, Marwan Dua, HUGEL, Afriqua, David Löhlein, Airrica, Baugruppe90, Malugi, Olympe
Live:
John Newman, Timmy Trumpet, Stephan Bodzin, Reinier Zonneveld
Info:
http://www.balatonsound.com...
Popis:

vstup: předprodej: https://balatonsound.com/cz/

 
 
Heineken Balaton Sound odhalil 20 posledních jmen

Velkolepý open-air festival Heineken Balaton Sound je jedním z nejpřístupnějších a nejnavštěvovanějších evropských festivalů pro milovníky prvotřídní elektronické hudby. Nyní odhalil finální program! Na nádherném břehu jezera Balaton v maďarském Zamárdi se od 3. do 6. července 2024 představí Sama AdbulhadiLaidback LukeHoneyLuvHenri Bergmann a Mau P, kteří doplní již známá jména jako Adam BeyerAmelie LensStephan Bodzin (live)Reinier Zonneveld (live)MathameMarshmelloPaul KalkbrennerJames HypeFJAAKMind AgainstMaceo PlexMiss Monique a hvězdy hard dance techna Sara LandryTrym999999999 a mnoho dalších.

 

Kompletní program Balaton Sound 2024

Nejnovější vlna jmen doplňuje hudební program o další neodolatelné hvězdy z celého spektra house a techno hudby. Návštěvníci se mohou těšit na špičkový zvuk ikonické Sama' Abdulhadi z Palestiny, dále se představí mistr future house beatů Laidback Luke nebo americká house hvězda HoneyLuv. Elegantní melodické techno doveze na břeh Balatonu Henri Bergmann a nejčerstvější klubové hymny rozehraje holandský hitmaker Mau P. Mezi dalšími vystupujícími jsou na programu např. Alfa RomeroMarino CanalEstella BoersmaCassianMarwan DuaHUGELAfriquaDavid LohleinAirricaBaugruppe90Malugi a Olympe.

Lineup


"Letos jsme se snažili sestavit hudební lineup Heineken Balaton Sound tak, aby se do čtyř festivalových dnů vešlo široké spektrum elektronické hudby. Heineken Balaton Sound je oslavou napříč žánry, kde si milovníci elektronické hudby mohou svobodně vybírat a objevovat nové oblíbence a hudební žánry na celé festivalové pláži," uvedla na začátek Anna Filutás, projektová manažerka Heineken Balaton Sound při oznámení kompletního lineupu. Hlavní organizátorka festivalu vysvětlila, že jedním z vrcholů letošního ročníku je prodloužení délky programu na hlavním pódiu Heineken Balaton Sound: "Od druhého dne bude program na hlavní stage pokračovat až do tří hodin ráno a v neděli se na velké Endshow rozloučí s návštěvníky festivalu světoznámý holandský tým Q-dance během setu, který bude pláží znít až do svítání." 

Paul Kalkbrenner


Vždy nepřehlédnutelné párty na lodi se vrací i v roce 2024 a nabízejí dokonalou denní zábavu na Balatonu s kolektivy jako House Picnic a Be Massive a dalšími, které ještě budou oznámeny. Každá z Boat parties zve k tanci na ten nejčerstvější sound a zároveň k panoramatickým výhledům, ledově vychlazeným drinkům a nekonečným paprskům slunce. Akce probíhají denně od 2. do 5. července, ale počet vstupenek je omezený, takže si je pořiďte co nejdříve.

Boat Party


Heineken Balaton Sound není jen festival - je to dokonalé spojení dovolené, cestování, kultury a hudby na pobřeží dechberoucího jezera Balaton. Nádherná lokalita nabízí ideální místo k odpočinku, kde se můžete vyhřívat na slunci, tančit a ponořit se do světa plného živých zážitků, prozkoumat 1 km dlouhý úsek pláže, užít si relax u vody a nejrůznější vodní sporty ve dne i v noci, zatímco velkolepá Budapešť je vzdálena pouhých 90 minut jízdy.

Balaton Sound  


Kromě hudby 

Na festivalu Heineken Balaton Sound 2024 vás čeká nekonečné množství dobrodružství v podobě doprovodného programu, módních přehlídek, možnosti sportování, tanečních workshopů, techno jógy a mnoha dalších aktivit. Na festivalu si můžete vybrat z nepřeberného množství jídel včetně vegetariánských, bezlepkových a bezlaktózových variant. 

Balaton Sound


Tato pozoruhodná open-air party je pro festivalové nadšence povinnou zastávkou, která slibuje nezapomenutelný zážitek. Na místě je k dispozici spousta možností kempování, případně si můžete rezervovat hotel v Zamárdi nebo Siofoku, což z něj činí ideální místo pro letní dovolenou.

Balaton Sound 2024 se bude konat u maďarského jezera Balaton od 3. do 6. července. Více informací najdete zde.

 
Heineken Balaton Sound přivítá na pláži druhou vlnu hvězd Balaton Sound oznámil první část programu Vstupenky na Heineken Balaton Sound 2024 již dnes

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016