PARTYINFO

 

KOSHEEN & SIAN EVANS

Datum konání:
23.02.2020 - neděle
Místo konání:
Praha - Lucerna Music Bar
Live:
Kosheen & Sian Evans
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 20:00, vstup: předprodej: Ticketlive.cz

 
 
Turné Sian Evans s Kosheen začne dříve

Sian Evans se po pěti letech v rámci turné po České republice vrací do pražského Lucerna Music Baru. K úternímu koncertu (25. února), který se jim povedl velmi rychle vyprodat, ještě bristolští Kosheen přidali živé vystoupení na neděli 23. února, taktéž v Lucerně. Nově rozšířená koncertní sestava slibuje výraznější pódiovou show a neopakovatelný zážitek.

 

Koncertní šňůra naváže na poslední koncert v roce 2015, kdy Kosheen předvedli zdařilý experiment s Bohemian Symphony Orchestra Prague. V předjaří roku 2020 se vrací ve své nejvlastnější podobě: uslyšíme nadupanou koncertní kapelu, které vévodí nezaměnitelný a uhrančivý hlas zpěvačky Sian Evans. Kapela, která zaujala atraktivním mixem trip-hopu, breakbeatu, alternativního rocku a drum´n´bassu, si hned od začátku vybudovala velkou fanouškovskou základnu v českých zemích a ráda se k nám vrací. Písně jako "Hide U", "Catch", "(Slip & Slide) Suicide", "Hungry" nebo "Harder", opět rozvibrují a roztančí Prahu a další velká města.

Kosheen

Turné Sian Evans a Kosheen proběhne v těchto termínech a městech:

Ne 23.2. 2020 Praha / Lucerna Music Bar
Út 25.2. 2020 Praha / Lucerna Music Bar
St 26.2. 2020 Brno / Boby Centrum  
Čt 27.2. 2020 Ostrava / Bonver Arena
Pá 28.2. 2020 Pardubice / PVV Ideon 

Kosheen


V roce 1999 se v anglickém Bristolu setkali producenti a skladatelé Markee Ledge a Darren Decoder s původně velšskou zpěvačkou Sian Evans. Jméno Kosheen dali své nově vzniklé kapele podle severoamerického apačského bojovníka jménem Cochise, aby později v Japonsku zjistili, že v sobě sdružuje i japonské výrazy pro "starý" (ko) a "nový" (shin).

Kosheen


Debutové album "Resist" znamenalo výrazný průlom do britské taneční scény a originální směsí trip-hopu, breakbeatu, alternativního popu, drum´n´bassu i techna obohatili tvář evropské nejen taneční scény na začátku 21. století. Tracky "Hide U", "Catch", "(Slip & Slide) Suicide", "Hungry" nebo "Harder" z jejich debutu či "All In My Head" z druhého alba "Kokopelli", vydaného v roce 2003 se staly součástí britské i světové hudební historie. Skupina si získala srdce českých fanoušků již od začátku své kariéry, byli mimo jiné headlinery druhého ročníku Colours of Ostrava a vystoupili i na Sázavafestu.

Vstupenky

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016