CLANEK

 

Michael C & Jean Luc vydali tři nové tituly

Čeští house interpreti Michael C a Jean Luc vydali tři společné releasy na německých labelech. Dva singly vyšly na labelu Audio Safari a jeden "dvoutrackový" na Amber Red Recordings. Energické skladby v sobě kombinují styly techhouse a progressive house. Poslechnout si je můžete na SoundCloudu, k zakoupení jsou například na hudební platformě Beatport.

 

Oba interpreti těmito releasy navazují na více než desetiletou úspěšnou spolupráci v oblasti hudební produkce. "Náš společný single "Give Me Your Sound", který jsme vydali koncem dubna, můžete aktuálně slyšet v playlistech Dance Radia a rádia Seejay," říká Michael C a doplňuje: "těší nás, že se během krátké doby dokázal vyšplhat až na vrchol hitparády, kde se držel šest týdnů."




Dva nové singly "Give Me Your Sound" společně s "African Theme" vydal label Audio Safari. Třetím počinem je dvojsingl "Better You / Under The Circumstances", který vyšel 8. června na německém Amber Red Recordings, a uzavřel tak půlroční práci tuzemské dvojice. Česká jména se tak přidala k dalším mladým talentovaným jménům jako Lutzenkirchen, Daniel Levak, Stereolink nebo Henrich & Heine, kteří na těchto labelech vydávají.

Beatport:

https://www.beatport.com/release/give-me-your-sound/2906516
https://www.beatport.com/release/african-theme/2906485
https://www.beatport.com/release/better-you-under-the-circumstances/2942556

SoundCloud:

https://soundcloud.com/michaelcofficial/give-me-your-sound-original-mix
https://soundcloud.com/jeanlucofficial/jean-luc-michael-c-african-theme
https://soundcloud.com/amberrec/sets/abrr004-michael-c-jean-luc-betteryou-under-the-circumstances-08062020

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016