CLANEK

 

Neo Violence #18

Jsme v pressu! Blíží se naše dlouho připravovaná výroční party, kterou pořádáme s pražským labelem Meanbucket. Proběhne tento pátek 9. května v Terminalu B na Nákladovém nádraží Žižkov. Někteří z vás si určitě dovedou představit, že se nám v hlavách přemítají pouze myšlenky a úkoly, které je ještě potřeba vyřešit a hlavně jak dostat ten správný kotel lidí na místo činu. Každopádně chvilka se našla a tak je zde další, v pořadí už 18. díl. Hezký poslech...

 

Neo Violence Broadcast #18 @ Radio23.cz by Neo Violence on Mixcloud

 

The Phantom -­ "Sport (Part 1)" [Silverback Recordings]

Omar­ S -­ "The White Castle Song" [FXHE]

Felix Dickinson -­ "Burning Flame" (Hackman Remix) [Futureboogie Recordings]

Palace -­ "Labrynth" [UTTU]

Shenoda -­ "Thinking Of" [Hypercolour]

Vahagn -­ "Blacksea" [Telefonplan]

Orson Wells -­ "Nightshift" [Innervisions]

Florian Blauensteiner -­ "Where the Coke?" [Klasse Recordings]

N.A.D. -­ "Distant Drums" [Rush Hour]

Matrixxman & Vin Sol -­ "Mz Jackie" [UTTU]

TX Connect -­ "Hammock at Hurricane Hill Master" [Adelaide Soundworks]

Punknown ­- "Shut Up" [Folding Spaces]

Yør ­- "Vertigo" [Obsession Recordings]

Rivet -­ "Bear Bile Pt. 2" [Kontra Musik]

Vohkinne -­ "Battery" [Atrophic Society]

Savas Pascalidis -­ "Intervoice" [Non Series]

Haffenfold -­ "Amy Faren" [SPAT]

4­5 AM­PM ­- "Radiant" (Killawatt Remix) [Folding Spaces]

Hermes -­ "Abyssal Zone" (TUSK remix) [Neo Violence]

Silhouette -­ "Harsh Moments"

Hound Scales -­ "Birtha" [Fifth Wall]

Altered Natives -­ "The Void" [Eye4Eye Recordings]

PRIAM -­ "Black Matter Jam" [Zimbalam]

Logos -­ "Seawolf" [Keysound Recordings]

Millie & Andrea ­- "Temper Tantrum" [Modern Love]

Clouds -­ "Cybergrind Your Mind" [Fifth Wall]

DJ Haus -­ "Tell Me" [UTTU]


Co se nevešlo:

Téměř každý release labelu Unknown To The Unknown stojí za zmínku. V tomto případě jde o sesterskou pobočku Hot Haus a jak sám název napovídá, releasy tam se pohybují spíše na vlně house music. Projekt Chaos In The CBD překvapil svým novým zvukem a Legoweltův remix je další povedené dílo z jeho úžasného studia.

Scuba nám s několika posledními releasy poměrně změknul, dá se říci až zpopovatěl... Naštěstí tímto novým počinem s názvem "Phenix 1" ukázal, že se ještě nemusíme obávat. Vyšlo na značce Hotflush Recordings, kterou sám vlastní.

Německý projekt FJAAK mě zaujal už kdysi, ale tímto EP pro oblíbený Klasse Recordings mě dostal úplně. Výborný, syrově znějící house, jak čerstvě vykroucený z nějaké špinavé mašiny a k tomu boží remix od The Analogue Cops.

U syrového analog zvuku ještě zůstanem. Jak je známo, tak i Jimmy Edgar je blázen do analogových strojů a asi právě proto sezval kámoše a dal dohromady tento sborník klubových dupaček. Téměř žádná melodie, jen samé drum machines. A jedeš!

Po delší době tu máme novinku z labelu Night Slugs ­- jeden z těch, co definuje klubovou bass (ač se nemusí jednat vyloženě o bass) scénu v Británii. Tento release jménem "Icy Lake" má velice zajímavý příběh, o kterém dokonce natočili krátký dokument. Doporučujeme shlédnout, aneb k čemu se člověk občas může dopracovat, když projíždí YouTube a narazí na geniální sampl.

 

Na závěr tu máme dvě techno novinky od mé velmi oblíbené dvojice J.Tijn a JoeFarr. Oba jsou vyznavači tvrdé vlny techna ­- kovadliny, tvrdý kopáky a tak, znáte to, nic pro minimálový čajíčkáře a zároveň ani pro naspeedovaný hrotiče. J.Tijnův release na Untoldově Pennyroyalu zní přesně takto, kdežto JoeFarr zvolil pro Tigův Turbo Recordings spíše breakovou polohu s prvky old school jungle a HC breaks, až na poslední track. Poslechněte a uznejte sami.


Toto je jen velmi skromný výčet toho, co se do pořadu nevešlo. Mnohem více novinek různých žánrů, o kterých denně informujeme, můžete naleznout na našem facebooku.

Pártylist jako vždy najdete na naší Facebook stránce a to konkrétně v sekci Poznámky, kde každý týden před víkendem zveřejňujeme mnou doporučené akce z Prahy a dalších koutů ČR, ale také tipy na párty u našich sousedů.

Další živé vysílání na Radio23.cz proběhne 13. května. Pořadem provázel a rubriku připravil dMIT.RY.

Kontakt: neo.violence85@gmail.com

Neo Violence

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016